Raamdecoratie

RAAMDECORATIE

ROLGORDIJN

 

Een rolgordijn is een opgerold gordijn, waarmee op een eenvoudige manier een raam afgedekt kan worden tegen zonlicht. Het materiaal bestaat uit textiel dat bewerkt is met een speciale coating. Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn.

DUO ROLGORDIJNEN

 

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen.

Door het Duo rolgordijn op en neer te laten, en de banen over elkaar te schuiven, bepaalt u zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open. Dit kan op elke hoogte van het raam.

3D ROLGORDIJNEN

 

De elegantie van voile stoffen, gecombineerd met de lichtregulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie.

Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen 2 voiles, waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt. Het doek rolt op in een elegant afgeronde cassette.

U kan het doek op- en neer te laten en de lamellen te kantelen in de gewenste positie. Dit kan zowel manueel met een koordbediening of gemotoriseerd.

VOUWGORDIJNEN

 

Vouwgordijnen zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstof. Door de horizontale baleinen vouwt het gordijn op tot een pakket.

Het doek wordt bevestigd met velcro op een aluminium draagprofiel. De stof dekt het profiel volledig af.

Het op- en neerlaten gebeurt met een kettingbediening op de zijkant.

MARRAKECH, DE NIEUWE COPAHOME COLLECTIE

 

In onze hedendaagse interieurs komt de invloed van andere culturen steeds vaker voor. Geïnspireerd door de intense warme kleuren van stapels specerijen en kruiden, decoratief tegelwerk, berbers tapijt, aardewerk en strengen wol uit Marokko brengt Copahome een moderne interpretatie in de nieuwste stoffencollectie.

Deze chique collectie biedt heldere kleuren, gecombineerd met een behaaglijke look & feel van wol, zacht natuurlijk katoen en rijke texturen in linnen.

De nieuwe collectie ademt de warme zuiderse sfeer en mixt

tegelijk met koele kleurencombinaties in lichte transparante stoffen.

De stoffen kunnen zowel toegepast worden als gordijn, vouwgordijn als paneelgordijn

HOUTEN SHUTTERS

 

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden zowel gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding.

Copahome shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

HOUTEN JALOEZIEËN

 

Een houten horizontale jaloezie bestaat uit houten horizontale lamellen.

Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden.

HORIZONTALE JALOEZIEËN

 

Een horizontale jaloezie bestaat uit dunne horizontale lamellen.

Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden.

VERTICALE JALOEZIEËN

 

Verticale jaloezieën bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden, alsook georienteerd worden om de hoeveelheid licht te regelen dat doorgelaten wordt. De lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 50mm, 63mm, 89mm of 127mm.

PANEELGORDIJNEN

 

Paneelgordijnen bestaan uit een meersporige rail waaraan meerdere stoffen panelen aan opgehangen worden. De panelen kunnen zijdelings achter elkaar geschoven worden met een trekstang of via een koordbediening.

 

Copahome paneelgordijnen worden toegepast bij grotere raampartijen zoals schuifpuien, maar ze zijn ook ideaal als ruimteverdeler.

PLISSÉGORDIJNEN & DOUPLI

 

Een plisségordijn bestaat uit een gevouwen stof dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken.

 

Plissé is kenmerkend omwille van de uiterst geringe pakkethoogte wanneer het gordijn opgetrokken is.

DUETTE®

 

Een Duette® plisségordijn bestaat uit een doek in honingraatstructuur dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken.

De honingraatstructuur zorgt voor een isolerende luchtlaag.

HORREN

 

Houd vliegen, muggen, wespen en andere vliegende insecten buiten met een op maat gemaakte hordeur of horraam.

VERTICALSCREEN

 

Vertical screen is een verticaal geplaatste buitenzonwering die toegepast wordt in situaties waarbij het gewenst is dat het uitzicht naar buiten behouden blijft.

 

Screen is lichtdoorlatend en toch zeer zonwerend dankzij het speciaal geweven polyesterdoek.

 

Door de verticale positie zijn vertical screens een zeer windbestendige oplossing en zijn eveneens geschikt bij een zijdelingse zoninval of laagstaande zon.

UITVALSCHERM

 

Een uitvalscherm bestaat uit een cassette waarin een zonweringsdoek op een doekrol gerold is en die met behulp van twee armen tot meer dan 90 graden kan zakken.

 

Bij sluiten wordt het doek weer opgerold op de doekrol die zich aan de gevel bevindt.

KNIKARMSCHERM, LEAF, AIRE HEKK, OUTDOOR

 

De meest geavenceerde technologieën op het gebied van zonwering worden gecombineerd met een unieke Italiaanse designstijl met Belgisch fabrikaat. Zo bieden wij u een geïntegreerde oplossing voor het welzijn buitenshuis..

 

Zonwering vanuit een ander perspectief : het perspectief van DESIGN.

Copyright @ All Rights Reserved - D-Graphics